top of page

5 destiasjoner for backpacking

Det er mange flotte destinasjoner for backpackere over hele verden, og det avhenger av hva slags opplevelser og aktiviteter man ønsker. Her er noen av de mest populære og grunner til hvorfor de er verdt å besøke:

1. Sørøst-Asia - Thailand, Vietnam, Laos, Kambodsja: Sørøst-Asia er kjent for å være et backpacker-paradis, med billig overnatting, mat og transport. Det er også en region full av vakre strender, fascinerende kultur og historie, og spennende eventyraktiviteter som dykking, jungelturer og surfing.

station-g61849da71_1920.jpg

2. Australia og New Zealand: Dette er populære destinasjoner blant backpackere på grunn av den avslappede atmosfæren, vakre natur og det store utvalget av utendørsaktiviteter, inkludert surfing, fotturer og camping.

train-gf07b4ca86_1920.jpg

3. Sør-Amerika - Peru, Argentina, Chile: Sør-Amerika er et populært valg for backpackere som ønsker å oppleve den fascinerende kulturen, spennende maten og den vakre naturen, inkludert Andesfjellene og Amazonas-regnskogen.

4. Europa - Spania, Portugal, Øst-Europa: Selv om Europa kan være dyrere enn noen andre deler av verden, finnes det fortsatt mange budsjettvennlige destinasjoner. Spesielt Øst-Europa har mange vakre byer og landskap, rik historie og kultur, og en billigere pris for overnatting, mat og drikke.

railway-g13153e4bb_1920.jpg

5. India og Nepal: Disse destinasjonene er kjent for sin rike kultur, vakre landskap og billig overnatting og mat. Backpackere kan utforske de gamle templer og monumentene, delta i yoga-retreats, eller gå på en uforglemmelig trekking-tur i Himalaya-fjellene.

bottom of page